Sådan arbejder jeg

Den første gang skal du booke en tid på 45 min. Jeg spørger grundigt ind til hvordan dine symptomer opfører sig og hvordan du bruger kroppen i dagligdagen.

Efterfølgende kigger jeg på, hvordan det problematiske led bevæger sig og jeg mærker som regel på muskler og led i området.
Jeg fortæller en del undervejs og når jeg har afsluttet undersøgelse.
Når jeg fortæller dig om, hvad jeg undersøger og hvordan dine led og muskler fungerer, så sker der ofte det, at vi begge får et tydeligt billede af, hvordan problemet er opstået og hvad der skal til for at fjerne det. Vi laver en plan sammen, så det er tydeligt for dig hvad jeg kan gøre og hvad du selv kan gøre.

Når vi sammen finder frem til hvor i dagligdagen problemet opbygges, så skal der som regel ikke mange konsultationer til før problemet er løst – Viden er magt.
Hvis du ikke kan passe din vanlige motion og det ikke er muligt, at fjerne problemet ret hurtigt, kan jeg anbefale, at du finder en alternativ træningsform ind til vi har fået bugt med problemet. At sidde og vente på, at problemet forsvinder virker sjældent.